Haku

Kuusamon, Taivalkosken ja Posion ensimmäiset yhteiset Yrittäjien aamukahvit järjestetään 23.3. Rukalla

Huippujääkiekkoilija, valmennusyrittäjä ja Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen

Kuka johtaa yritystäsi? Tämän kysymyksen äärelle kokoonnutaan Kuusamon, Taivalkosken ja Posion kunnan ensimmäisillä yhteisillä Yrittäjien aamukahveilla torstaina 23.3. Scandic Rukahovissa. 

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille ja yritysten avainhenkilöille.Naturpolis ja Posion kunta ovat aikaisemmin kukin tahoillaan järjestäneet omia aamukahvitilaisuuksia paikallisille yrittäjille, ja nyt kyseessä on ensimmäinen yhteinen tapahtuma.

”On tosiasia, että kuntarajat ylittävä yhteistyö ja verkostoituminen kasvattaa alueen elinvoiman edistämistä, pienet paikkakunnat sekä mikro- ja pk-yrittäjät tarvitsevat toisiaan”, kommentoi projektipäällikkö Mirva Grann Naturpolikselta.

”Posion tavoite on olla Suomen yrittäjämyönteisin kunta, ja pyrimme tukemaan yrittäjiä monin eri tavoin. Tällaiset yhteiset tilaisuudet ovat hyvä mahdollisuus kehittää yritysten toimintaa ja kuulla yrittäjien tarpeita sekä löytää uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita”, sanoo Posion kunnan elinvoimajohtaja Eeva Erkinjuntti.

Aamukahvitilaisuudessa paneudutaan johtajuuden ja johtamisen teemoihin. Riskienhallinta- ja johtamisosaaminen ovat keskeisiä yritysten liiketoimintaan vaikuttavia tekijöitä. Epävarmuus- ja häiriötilanteissa yritykset tarvitsevat resilienssiä eli muutoskykyä, joka auttaa niitä selviytymään.

”Taivalkoskella olemme saaneet yrittäjiä mukavasti mukaan aamukahveille, ja toivomme heidän löytävän tiensä myös yhteiseen tilaisuuteen”, kertoo Naturpoliksen Taivalkosken yrityskehittäjä Matti Kivelä.

Aamupäivän ensimmäisen puheenvuoron pitää Oulun yliopiston väitöskirjatutkija Tero Sotamaa aiheella ”Kestävän menestyksen edellytyksiä organisaatioissa”.

Toisen puheenvuoron pitää huippujääkiekkoilija, valmennusyrittäjä ja Kärppien kehitysjohtaja Lasse Kukkonen aiheesta ”Oma johtajuuteni ja menestyvän tiimin rakentuminen”.

Kukkonen nostaa puheenvuorossaan kuulijoiden pohdittavaksi, mitä tarkoittaa esimerkillä johtaminen, ja miksi se lähtee itsestä välittämisestä ja omasta arjen hallinnasta. Lisäksi hän avaa, kuinka kaikki tämä tavoitteena pystytään rakentamaan tiimi, missä yksilöt haluavat ja uskaltavat tehdä yhteistyötä epäitsekkäästi.
Tapahtuman järjestämisessä on mukana myös KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma -hanke. 

Ilmoittautuminen 21.3. mennessä osoitteessa: https://events.naturpolis.fi/aamukahvitruka

Lisätietoja:

Mirva Grann, Projektipäällikkö, KeMu – Ketterän muutoskyvykkyyden valmennusohjelma, Naturpolis mirva.grann@naturpolis.fi + 358 40 716 5340

Eeva Erkinjuntti, elinvoimajohtaja, Posion kunta, 040 8012 205, eeva.erkinjuntti@posio.fi

Viimeksi muokattu 16.3.2023