Haku

Lapin koulutuskeskus REDUssa alkaa helmikuussa 2023 yrittäjänä toimiville suunnattu yrittäjävalmennus oppisopimuskoulutuksena

Tunnetko yrityksesi talouden? Tiedätkö tuloslaskeman ja kassavirran eron? Kaipaatko apua tuotteiden kehittelyyn?

Lapin koulutuskeskus REDUssa alkaa helmikuussa 2023 yrittäjänä toimiville suunnattu yrittäjävalmennus oppisopimuskoulutuksena. Valmennus toteutetaan REDUn, Reddo Partners Oy:n ja Valmennustalo Tempon asiantuntijakouluttajien yhteistyönä.

Valmennus pähkinänkuoressa:

  • Valmennuksen aikana suunnittelet yrityksesi taloutta ja opit hinnoittelemaan oikein. Opit myös hyödyntämään kirjanpidon tuottamia raportteja päätöksenteon tukena.
  • Tuotteistamisen ja palvelumuotoilun oppien avulla hiot tuotteistasi helpommin tuotettavia, helpommin myytäviä ja helpommin ostettavia.
  • Valmennuksen aikana pysähdyt yrityksesi kehittämisen äärelle. Missä mennään nyt? Mikä on tähtäin ja miten sinne pääset?
  • Saat myös vinkkejä ja apua digitaalisten työkalujen käyttöön sekä somen hyödyntämiseen markkinoinnissa ja myynnissä.

Oppisopimusopiskelu mahdollistaa yrittäjälle väylän kehittää omaa osaamistaan sekä parantaa yrityksensä toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Yrittäjälle sovitaan opiskelun tueksi mentori, joka toimii keskustelukumppanina ja sparraajana. REDU maksaa mentorille koulutuskorvausta ohjauksesta ja arvioinnista.

Lue lisää REDUn sivuilta.

Viimeksi muokattu 16.1.2023