-11 °C
Haku

Muuttajat

Posio tarjoaa muuttajalle paljon mahdollisuuksia. Olet sitten muuttamassa yksin tai perheesi kanssa saat apua tarpeisiisi tämän sivun avulla.

Asunnot

Posion kunnan omistuksessa on 53 vuokra-asuntoa ja kunnan omistamalla Posion Taika-asunnot Oy:llä 118 asuntoa.

Vuokra-asunnot ovat pääasiassa rivitaloasuntoja. Hakemuslomakkeita saa kunnanvirastolta Posion Taika-asuntojen toimistolta tai neuvonnasta ja kaikki asunnot ovat jatkuvassa hakumenettelyssä.

 

Tutustu tarkemmin


Avoimet työpaikat

Posion kunnan TE-palveluiden kautta voi tutustua avoimiin työpaikkoihin ja sieltä saa ammattitaitoista apua työllistymisen tueksi.

Tutustu tarkemmin


Maalausta lukion tiloissa

Päivähoito & koulutus

Päiväkodissa tarjotaan esiopetussuunnitelman mukaista esiopetusta sitä tarvitseville pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin kuuluville lapsille. Posion kunnassa on yksi vuosiluokille 0-9 esi- ja perusopetusta antava koulu, Posion peruskoulu. Posion lukio tarjoaa peruskoulun jälkeistä yleissivistävää koulutusta, joka antaa valmiudet opiskeluun mm. yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa.

Tutustu tarkemmin


Terveydenhuolto

Posion kunnan terveyden- ja sairaanhoidon palvelut huolehtivat perusterveydenhuoltoon liittyvästä ohjauksesta, neuvonnasta, erilaisista tutkimuksista ja hoidoista. Sosiaalipalvelut huolehtivat kuntalaisten sosiaalisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin ylläpitämisestä.

 

Tutustu tarkemmin


Vapaa-aika

Posion kunnan alueella voi harrastaa monipuolisesti vapaa-aikana. Liikuntapaikkoja ylläpidetään ympäri vuoden.

 

Tutustu tarkemmin


Kaupat & palvelut

Posiolla on useita yrittäjiä eri aloilta. Posion kunnan alueen palvelut ovat monipuoliset.

Tutustu tarkemmin

Oletko muuttanut Posiolle vuonna 2020?

Ilmoita muutostasi lapland.fi-sivuston kautta ja lähetämme sinulle lisätietoa siitä, miten voit osallistua lokakuun lopussa järjestettävään muuttajatilaisuuteen, jossa voit tutustua muihin uusiin posiolaisiin. Tilaisuudessa saat myös muuttajan lahjapaketin.

Paketti sisältää kolmen kuukauden kuntosalikortin, Posio-Suomi-sanakirjan, Posion matkailukartan, kunnan logolla varustetun tekstiilituotteen sekä ePassin kansalaisopiston kursseille (50€).

Lämpimästi tervetuloa Posiolle!

Tutustu tarkemmin

Viimeksi muokattu 5.1.2021