Haku

Pohjoisen kirjastot liittyvät valtakunnalliseen E-kirjastoon tammikuussa 2025

Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastot liittyvät kuntien yhteiseen E-kirjastoon tammikuussa 2025. Palvelu ei ole vielä käytettävissä näiden kuntien asukkailla. Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin kunnissa tarjotaan vastaavat palvelut Pohjoisen eKirjasto -yhteistyössä vuoden 2024 loppuun asti. Pohjoisen eKirjaston palveluita voi käyttää entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastot liittyvät kuntien yhteiseen E-kirjastoon tammikuussa 2025. Palvelu ei ole vielä käytettävissä näiden kuntien asukkailla.

Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin kunnissa tarjotaan vastaavat palvelut Pohjoisen eKirjasto -yhteistyössä vuoden 2024 loppuun asti. Pohjoisen eKirjaston palveluita voi käyttää entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Linkit palveluihin löytyvät verkkokirjastosta https://lapinkirjasto.finna.fi/Content/ekirjasto

Lapin kirjastoon kuuluvat Enontekiön, Inarin, Kemijärven, Kemin, Keminmaan, Kittilän, Kolarin, Muonion, Posion, Ranuan, Rovaniemen, Sallan, Simon, Sompion, Tervolan, Tornion, Tornionlaakson ja Utsjoen kirjastot.

Viimeksi muokattu 6.5.2024