Haku

Posion kunnanhallituksen 24.4.2023 kokouksen päätöksiä

Posion kunnanhallituksen 24.4.2023 kokouksen pöytäkirja on julkaistu osoitteessa https://posio.tweb.fi/ktwebscr/pk_asil_tweb.htm?bid=2407

Poimintoja pöytäkirjasta:

  • Posion Vesi ja Lämpö Oy:n hallitukseen nimettiin Kauko Ylisirniö, Tuija Suonnansalo, Paavo Mursu, Johanna Mursu ja Heino Kulojärvi (varalle Jarmo Pyhtinen ja Janne Pätsi). Yhtiökokousedustajaksi nimettiin kunnanjohtaja.
  • Posion Taika-asunnot Oy:n hallitukseen nimettiin Kauko Ylisirniö (varalle Toini Määttä), Tuija Suonnansalo (varalle Anja Joenkaari), Ari Takapuro (varalle Milla Saarela), Elina Ruokamo (varalle Marjo Hautala) sekä Eero Posio (varalle Sari Tourunen). Yhtiökokousedustajaksi nimettiin hallintojohtaja.
  • Kunnanvaltuusto esittää rakennusjärjestyksen muuttamista niin, että se sallii 30 neliömetrin suuruisen saunan rakentaminen 15 metrin etäisyydelle puustovyöhykkeen muodostamasta rantaviivasta. Nyt voimassa oleva rakennusjärjestys sallii 18 neliömetrin saunarakennuksen rakentamisen. Rakennustarkastaja valmistelee asiaa kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle.
  • Kunnanhallitus merkitsi valokuituselvityksen loppuraportin tiedoksi ja päätti, että kunta tekee aloitteen Traficomille valokuituverkon laajentamiseksi Posion kunnassa.
  • Kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että kunnanjohtajan tehtäväkohtaista palkkaa tarkistetaan 500 eurolla 1.5.2023 alkaen. Tehtäväkohtainen palkka on tarkistuksen jälkeen 7304,94 euroa.
  • Hallintojohtajan virkaan saapui yhteensä 25 hakemusta. Kunnanhallitus merkitsi hakijaluettelon tiedoksi ja päättää jatkotoimenpiteistä ja haastateltavista seuraavassa kokouksessa 8.5.2023.
  • Insinööri Hannu Heikkilä hoitaa kunnan infrapäällikön virkaa ajalla 1.6.2023-31.12.2024.

Viimeksi muokattu 26.4.2023