Haku

Posion yrityshakemisto myposio.fi lopettaa toimintansa 31.12. – kunta keskittyy yritysten näkyvyyteen Itä-Lapin yrittäjäsivustolla ja Googlen palveluissa

Posion kunta lopettaa myposio.fi-yrityshakemiston ylläpidon 31.12.2022. Sivuston ylläpito lopetetaan, koska tarpeeksi monia paikallisia yrittäjiä tai kuluttajia ei saatu käyttämään sivustoa. Sivustolla oli mukana noin 50 yrittäjää. Kunta on päättänyt keskittyä jo olemassa olevien ja suosittujen kanavien ylläpitoon ja kehittämiseen. Alueen yrityshakemistot löytyvät keskitetysti osoitteesta www.posio.fi/yrityshakemisto.

Jatkossa Posion kunta käyttää yrityshakemistona pääasiassa www.asetuitalappiin.fi/yritysrekisteri -sivustoa. Hakemisto on yrittäjälle helppokäyttöinen, koska sivusto hakee yritykset suoraan patentti- ja rekisterihallituksen rekisteristä. Kun yrityksen tiedot on tarkistettu ja hyväksytty, jokainen yritys saa tunnuksen, jolla voi muokata omia sivuja. Tällä hetkellä Itä-Lapin yritysluettelossa on 111 yritystä Posiolta.

Lisäksi kunta panostaa siihen, että paikalliset yritykset löytyvät Googlen haulla sekä Google Mapsista, joka on yleisin tapa kuluttajille löytää yrityksiä. Googlen mukaan 90 prosenttia kuluttajista etsii yrityksiä sen navigointipalvelusta.
Itä-Lapin kuntien yritysluettelo ja löydettävyys Googlen palveluissa on Yrittäjien aamukahvien aiheena torstaina 16.2.2023. Voit ilmoittautua mukaan osoitteessa www.posio.fi/tapahtumat/yrittajien-aamukahvit.

Posion kunta on myös kesällä 2022 tuottanut paperisen yrityshakemiston Kuriiri-lehden kanssa.

Lisätietoja: elinkeinopäällikkö Eeva Erkinjuntti, eeva.erkinjuntti@posio.fi, 040 8012 205.

Viimeksi muokattu 29.12.2022