Haku

Yhteishaku alkaa – tutustu Posion lukioon

Toisen asteen yhteishaku on avoinna 21.2.-21.3.2023. Posion lukiossa voit opiskella keramiikkapainotteisesti. Voit valita mittavan määrän kuvataidetta ja keramiikkaa opintoihisi ja halutessasi suorittaa lukio-opintojen lopuksi kuvataiteen lukiodiplomin.

Posiolla voit myös opiskella liikuntapainotteisesti. Voit valita mittavan määrän liikuntaa opintoihisi ja halutessasi suorittaa lukio-opintojen lopuksi liikunnan lukiodiplomin. Koulu tarjoaa tavoitteellisen kilpaurheilun tueksi valmennusta: Esa Mursu laatii valmennusohjelman ja avustaa lukiolaisia urheiluharrastuksen parissa vapaa-ajalla. Lisäksi liikuntakampus tarjoaa hienot puitteet monenlaiseen liikuntaan.

Posion lukio on mukana Vihreä lippu -ohjelmassa. Vihreä lippu on kestävän kehityksen ohjelma, joka ohjaa pitkäjänteiseen, tulokselliseen ja innostavaan toimintaan. Vihreässä lipussa toteutuvat kestävän kehityksen eri näkökulmat. Posiolla on muun muassa kehitetty koululla syntyvien jätteiden kierrätystä, seurattu ruokahävikin määrää sekä pohdittu oman koulun Vihreä lippu -toimintatapoja.

Tutustu Posion lukioon tarkemmin.

Viimeksi muokattu 22.2.2023