Haku

Avoin työpaikka: Posion kunnan elinkeinopäällikkö – hae 9.9. mennessä

Posion kunta etsii elinkeinopäällikköä 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle haasteellista ja mielenkiintoista työtä Posion kunnan elinvoimaisuuden kehittäjänä yhteistyössä kunnan henkilöstön, alueen yrittäjien, kuntalaisten, yhdistysten ja luottamushenkilöiden kanssa. Rakennamme yhteistyössä yrityspalveluita ja teemme Posiosta entistä houkuttelevamman paikan uusille yrityksille ja investoinneille.

Elinkeinopäällikkönä pääset johtamaan laaja-alaisia hankkeita maastopyöräilyreittien suunnittelusta kestävään matkailuun, valokuituverkon kehittämiseen ja asettautumispalvelujen sekä osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseen. Posion kunta on Suomen ensimmäinen Visit Finlandin nimeämä kestävän matkailun alue ja lisäksi olemme mukana Kohti hiilineutraalia kuntaa (Hinku) -verkostossa. Viime vuosina olemme kehittäneet kunnan ja yrittäjien välistä yhteistyötä, vahvistaneet hankeosaamista sekä panostaneet markkinointiin ja viestintään.

Olemme parhaillaan rakentamassa uutta kuntaorganisaatiota, jossa erityisesti painottuu yhteistyö kunnan elinkeinopalveluiden ja toimintaympäristöpalveluiden välillä. Uudessa organisaatiossa panostamme kunnan elinvoiman vahvistamiseen. Haluamme mahdollistaa uusien yritysten käynnistämisen sekä nykyisten yritysten kehittämisen ja kasvun Posiolla. Uusi organisaatio käynnistyy 1.1.2023 ja samalla elinkeinopäällikön virka muutetaan elinvoimajohtajan viraksi.

Elinkeinopäälliköltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi odotamme hyvää organisointikykyä, esihenkilökokemusta, osaamista erilaisista rahoitus- ja tukimuodoista, kaavoituksesta ja maankäytöstä, vahvaa kehittämisasennetta ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta yritystoiminnasta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Tuot mukanasi toimivat verkostot ja pärjäät hyvin englannin kielellä. Tarkennamme elinvoimajohtajan tehtäväsisällön organisaatiouudistuksen yhteydessä.

Lue elinkeinopäällikkö Niina Heinon kokemuksia Posion kunnalla työskentelystä.

Hae Kuntarekryssä 9.9.2022 mennessä.

Viimeksi muokattu 22.8.2022