-1 °C
Haku

Aamu- ja iltapäivähoito esikoululaisille

Posion peruskoululla järjestetään esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta aamu- ja iltapäivätoimintana.

Tällä sivulla

Kuvaus

Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta järjestetään Posion peruskoululla aamu- ja iltapäivätoimintana ennen koulupäivää ja koulupäivän jälkeen kaikkina koulupäivinä. Toiminta sisältää muun muassa askartelua, leikkiä, liikuntaa, ulkoilua, käden taitoja ja omaehtoista toimintaa. Lapsille tarjotaan toiminnan aikana välipala.

Huoltajat hakevat vuosittain lapselleen paikkaa aamu- ja iltapäivätoimintaan. Jos aamu- ja/tai iltapäivähoidon tarve ilmenee toimintavuoden aikana, tee hakemus viimeistään 4 kuukautta ennen aloitusta. Kiireellisissä tapauksissa työn tai opiskelun alkamisen vuoksi on hakemus jätettävä viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee aamu- ja/tai iltapäivähoitopaikan. Tee jokaiselle lapselle oma hakemus. Mikäli lapsesi ei tarvitsekaan aamu- ja/tai iltapäivähoitopaikkaa, peru hakemus. Osallistumisajat aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoitetaan kolmen viikon jaksoissa erillisellä lomakkeella.

Palvelu on maksullinen.

Toimita tuloselvitykset varhaiskasvatuksen asiakasmaksun määrittämistä varten ennen hoidon alkamista. Huolehdi, että asiakastiedoissa on oikea sähköpostiosoite. Mikäli tuloselvityksiä ei toimiteta, varhaiskasvatuksesta peritään korkein maksu. Lue tarkemmin asiakasmaksuista Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut -ohjeistuksesta.

Aamu- ja iltapäivähoito on tarkoitettu esikoululaisille.

Palvelupaikat

Palvelusta vastaa

Posion kunta

Viimeksi muokattu 8.1.2021

Varhaiskasvatuksen vastaava

Varhaiskasvatuksen vastaavalta saat varhaiskasvatuksen palveluihin liittyvää lisätietoa.

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 408012390

Maksullisuus: Maksullinen numero

Aukiolotiedot

Normaalit aukioloajat

Maanantai

08:00 - 15:00

Tiistai

08:00 - 15:00

Keskiviikko

08:00 - 15:00

Torstai

08:00 - 15:00

Perjantai

08:00 - 15:00