Haku

Posion kunnanhallitus vahvisti yhteisö- ja etätyötila Tarmon käyttömaksut ja säännöt

Posion kunnanhallitus vahvisti kokouksessaan maanantaina 27.2.2023 yhteisö- ja etätyötila Tarmon käyttömaksut ja säännöt, jotka tulevat voimaan keskiviikkona 1.3. alkaen.

Tarmon oleskelutila on avoinna kuntalaisille maksutta arkisin klo 8-16 välillä. Tila liitetään kunnan tilavarausjärjestelmään ja älylukituksen myötä tiloissa otetaan 20.3.2023 alkaen käyttöön tuntimaksuperusteinen varaus.

Tuntiperusteinen käyttömaksut:

  • Oleskelutila pop-up tai yhteisötoiminnan järjestäjälle arkisin klo 8-16, hinta 7,75€/h (varaus sähköpostilla tilavaraus@posio.fi)
  • Oleskelutila muu aika 18,60 €/h (varaus tilavarauspalvelun laskutusasiakkaille)
  • Etätyöhuone Irma 6,20 €/h
  • Smartblock 6,20 €/h

Etätyöhuone Irma ja Smartblock varattavissa vapaasti kaikille etätyöntekijöille tilavarauspalvelun kautta klo 7.00-20.00 välillä. Tilassa on kamera- ja kulunvalvonta.

Varauksen peruutusehto

Oleskelutilan varaus on peruttavissa ilman kuluja kaksi arkipäivää ennen varauksen alkua. Perumattomista ja käyttämättä jääneistä varauksista peritään hinnaston mukainen maksu. Perumiset ja muutokset pitää aina vahvistaa kirjallisesti osoitteeseen: tilavaraus@posio.fi. Paytrail verkkomaksulla tehtävä etätyöhuone Irman ja Smartblockin varaus ei ole peruttavissa eikä maksua palauteta.

Varauksen maksimiveloitus 8 h/pvä.

Pop-up yrittäjille on sallittu valmiiden tuotteiden myynti ja pienimuotoinen kahviotoiminta oleskelutiloissa. Oleskelutilan siivouksesta ja jätehuollosta vastaa tilan varannut Pop-up yrittäjä tai yhteisötoiminnan järjestäjä.

Viimeksi muokattu 2.3.2023