Haku

Tietoa Posion kunnan nuorten kesätyöpaikoista, siivousviikosta ja yrittäjille suunnatusta kesätyöllistämistuesta

Nuoria istumassa penkillä tietokoneella Posion lukiossa

Kuva: Maija Koskinen

Posion kunta palkkaa kesätyöntekijöitä useille palvelualueille ja tukee nuorten työllistymistä myös monin muin tavoin. Tässä kootusti tietoa kesätyöpaikoista, siivousviikosta ja yrittäjille suunnatusta kesätyöllistämistuesta.

  • Posion kunnan kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa 20.4. saakka. Tarjolla on töitä kansalaisopistossa, työllisyyspalveluissa, Lohirannan kotiseutumuseolla, työpajalla ja liikuntatoimessa. Voit hakea helposti verkkolomakkeen kautta.
  • Siivousviikko. Posion kunta palkkaa kymmenen 14 vuotta vuoden 2023 aikana täyttävää (2009 tai aiemmin syntyneet) kesätyötä vailla olevaa koululaista taajama- ja ulkoilualueiden siivoustehtäviin ajalle 5.-9.6.2023. Työaika on 4h/päivä. Työhön ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 24.5. klo 8.00 kunnanviraston pääovella. Työhönotto tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Yrittäjä – haluaisitko palkata kesätyöntekijän? Hae nuorten kesätyöllistämistukea 5.5. mennessä. Nuoria voidaan palkata yrityksissä, maatiloilla, kotitalouksissa, järjestöissä ja yhteisöissä tehtäviin töihin. Myös ulkopaikkakuntalainen työnantaja voi työllistää posiolaisen nuoren.

Lue lisää ja lähetä hakemus.

Viimeksi muokattu 12.4.2023